Om Salonen

Neergaard Hairdesign er en frisk og trendy frisørsalon i Glostrup, bestående af et ungt team.
Vi er fire veluddannet frisører, som alle har taget den 4 årige frisør uddannelse inde på frisørskolen i københavn. Vi bestræber os meget på at holde os opdateret på tidens nye trends indenfor hårmode. Det gør vi ved at deltage i en række kurser og hårshows.

For daglig info, følg os på Facebook og instagram.

Team Neergaard

Book tid ↓

Frisører

Sandra

Ejer

Helle

Assistent

Kit

Assistent

Camilla

Assistent

Freja

Elev

Hvorfor vælge os

Kunden i fokus

Det er vigtigt for os, at kunden føler sig godt tilpas både før, under og efter behandlingen.

Høj kvalitet

Vi anvender kun godkende produkter af høj kvalitet, for at sikre vores kunder den bedste oplevelse.

Personlig service

Hos Neergaard Hairdesign går vi meget op i personlig service.

43 96 47 23

Ring til os

Book tid

Få din tid

Vi tilbyder hos Neergaard Hairdesign

Farve
Vi tilbyder en professionel behandling inden for hårfarve, hvor vi råder og vejleder i både farverne og forklarer om de forskellige teknikker som vi bruger, så vi kan skabe det bedste farveresultat som passer lige netop til dig.
Tape on and off og flette ekstentions

Ekstensions er også en af vores egenskaber, vi laver både tape on an off og flette ekstensions af 100% human remy hair. Håret kan både glattes, krølles og styles nøjagtig som du ønsker det.

Håret kan holde op til 3 måneder med de rigtige plejende produkter som hører til ekstensions hår, hvorefter man så skal rykke dem op.

Både hår og produkter køber vi hjem fra de førende mærker inden for ekstentions, Hairtalk er vores samarbejdspartner, så vi er sikre på at det er ordentlige produkter vi sælger videre.

Book tid ↓

Opsætninger
Vi tilbyder også opsætninger i form af Brude opsætninger, vi har holdt os opdateret ved at tage på en del kurser blandt andet med Patrick Cameron, som er den førende frisør af opsætninger i London. Hvis du skal til fest i weekenden eller bare godt kan lide at gøre noget ekstra ud af hverdagen, gør vi os også i mildere opsætninger. Du er altid velkommen til at komme ind til os og høre nærmere, om ideer, priser og de mange måder at udsmykke håret på.

Lady's Night

Skal du holde fest, eller mangler I inspiration.
Vi laver Ladys Night, hvor vi styler dig og veninderne til byen el fødselsdagsfest og viser tips og tricks til at få de store bløde krøller, de små tætte krøller, volumen helt fra bunden el bare den helt klassiske glatning. Så hvis du og veninderne er interesseret i at blive inspireret en aften, så er i velkomne til at kontakte os, eller løbende følge med på vores Facebook side hvor vi holder dig opdateret om datoer på Lady’s Night og andre nyheder.

Book tid ↓

Produkter
Vi har et større udvalg af forskellige produkter, bla. Shampoo til farvet hår som bevare den flotte farve og glansen i håret eller shampooen til dig der ønsker en masse volume. En masse forskellige styling produkter som gør det lettere for dig at style dit hår i hverdagen eller til festen i weekenden.

Vi samarbejder med

Rådgivning

Vi hjælper gerne med rådgivning omkring de forskellige produkter, så du får det helt rigtige produkt med hjem som netop passer til dit hår.

Hos Neergaard Hairdesign som er en centralt beliggende frisør kun 5 min gå gang fra Glostrup station, er vi en familievenlig frisørsalon med plads til alle aldre. Vi har blandt andet Ipads til de små med børne tv, og plads til barnevognen er der også.

Til de voksne er der en god kop kaffe, og til dem der kan lide det stærkere tilbyder vi også ekspresso. Vi håber du blev klogere på hvem vi er, ellers kan du følge os på Facebook hvor du også kan se de mange gode tilbud.

Få tips om dit hår og alle de mange produkter vi har i butikken.

Vores kunder siger

★★★★★

Stor tak

Igen en fantastisk oplevelse🙌
Stort tak til Kit for flotte bryn og vipper🌹

★★★★★

Super oplevelse

Havde en super oplevelse i salonen.
En rigtig god pris for et fantastisk stykke arbejde.

★★★★★

Varm anbefaling

Jeg kan varmt anbefale Neergaard hairdesign. Tak til kit for en fantastisk service og lækkert hår!