Om os

Neergaard Hairdesign er en frisk og trendy frisørsalon i Glostrup, bestående af et ungt team. Vi er fire veluddannet frisører, som alle har taget den 4 årige frisør uddannelse inde på frisørskolen i københavn. Vi bestræber os meget på at holde os opdateret på tidens nye trends indenfor hårmode. Det gør vi ved at deltage i en række kurser og hårshows.

 

Farve Vi tilbyder en professionel behandling inden for hårfarve, hvor vi råder og vejleder i både farverne og forklarer om de forskellige teknikker som vi bruger, så vi kan skabe det bedste farveresultat som passer lige netop til dig.

Tape on and off og flette ekstentions Ekstensions er også en af vores egenskaber, vi laver både tape on an off og flette ekstensions af 100% human remy hair. Håret kan både glattes, krølles og styles nøjagtig som du ønsker det. Håret kan holde op til 3 måneder med de rigtige plejende produkter som hører til ekstensions hår, hvor man så skal rykke dem op. Både hår og produkter køber vi hjem fra de førende mærker inden for ekstentions, så som Glay hair, Still design og loxx hair, så vi er sikre på at det er ordentlige produkter vi sælger videre.

Opsætninger

Vi tilbyder også opsætninger i form af Brude opsætninger, vi har holdt os opdateret ved at tage på en del kurser med Patrick Cameron, som er den førende frisør af opsætninger i London. Hvis du skal til fest i weekenden eller bare godt kan lide at gøre noget ekstra ud af hverdagen, gør vi os også i mildere opsætninger. Du er altid velkommen til at komme ind til os og høre nærmere, om ideer, priser og de mange måder at udsmykke håret på.

Lady's Night Derfor har vi også noget vi kalder Ladys Night i samarbejde med GHD, hvor GHD's egne medarbejdere kommer ud og viser tips og tricks til at få de store bløde krøller, de små tætte krøller, volumen helt fra bunden el bare den helt klassiske glatning. Så hvis du og veninderne er interesseret i at blive inspireret en aften, så er i velkomne til at kontakte os, eller løbende følge med på vores Facebook side hvor vi holder dig opdateret om datoer på Lady's Night og andre nyheder.

Produkter Vi har et større udvalg af forskellige produkter, bla. Shampoo til farvet hår som bevare den flotte farve og glansen i håret eller shampooen til dig der ønsker en masse volume. En masse forskellige styling produkter som gør det lettere for dig at style dit hår i hverdagen eller til festen i weekenden.

Vi arbejder med følgende mærker

Ghd Stylere Ghd børster

Icon hairspa Kevin.murphy Organic Hairspa

Living Proff

Schwartzkopf

3d men

Vi hjælper gerne med rådgivning omkring de forskellige produkter, så du får det helt rigtige produkt med hjem som netop passer til dit hår.

Neergaard Hairdesign er en centralt beliggende frisør kun 5 min gå gang fra glostrup station. Vi er en familievenlig frisørsalon med plads til alle aldre. Vi har blandt andet fjernsynshjørne til de små, og plads til barnevognen er der også. Til de voksne er der en god kop kaffe, og til dem der kan lide det stærkere tilbyder vi også ekspresso.

Vi håber du blev klogere på hvem vi er, ellers kan du følge os på Facebook hvor du også kan se de mange gode tilbud. Få tips om dit hår og alle de mange produkter vi har i butikken.

Frisører

Sandra

Helle